BADKAMERS

VloerderRavelsTurnhout
VloerderRavelsTurnhout

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Heb je plannen om je bestaande te renoveren? Sam Van Gramberen is dé specialist in de regio voor jouw nieuwe badkamer. Wij zorgen voor een totaalrenovatie van je badkamer: sanitaire toestellen, vloeren, wandtegels, plafonds en verlichting. En dit alles met kwalitatieve materialen en professionele vakmensen aan een betaalbare prijs.

Door je badkamer te renoveren en te verbouwen kan je de volledige indeling van het sanitair wijzigen en meer ruimte creëren. Een bad dat je zelden of nooit gebruikt kan vervangen worden door een strakke inloopdouche. Door het vervangen van kleine badkamertegels door grotere, lijkt de kamer plots veel ruimer. Een badkamerrenovatie is niet eenvoudig en vereist daarom de nodige kennis van sanitair, elektriciteit, vloeren, tegels en waterleiding. Wens je zeker te zijn van een perfecte installatie en afwerking? Kies dan voor een specialist zoals Sam Van Gramberen.

In een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar je wensen en eisen voor de badkamerrenovatie. We geven antwoorden op al je vragen over de technische kant van het project. Nadien maken we een gedetailleerde offerte voor het vernieuwen van je badkamer. Nadien is het aan jou: jij kiest alle toestellen. Lavabo, douche, bad, toilet en kranen. Wij zorgen voor een gedetailleerde planning zodat alle werken vlot kunnen verlopen. De grote werken starten met het afbreken van je oude badkamer. Wij zorgen ervoor dat alle afval netjes verdwijnt. Leidingen en afvoeren worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Vloeren, wanden en plafonds worden onder handen genomen. Alle badkamertoestellen worden geplaatst en aangesloten. En dan is je badkamer volledig klaar om van te genieten.

Interesse? Bel ons nu voor meer informatie en een gratis offerte.

logo DESCO
logo schrauwen
logo sanik

Een badkamerrenovatie zonder zorgen? Dat doen we!

logo nieuw 2

Sam Van Gramberen BV

.  Jan de Knuytstraat 29 . 2380 Ravels gsm 0478 / 472 594 . sam.van.gramberen@telenet.be .

Sam Van Gramberen BV

Jan de Knuytstraat 29 2380 Ravels

gsm 0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be